Wie zijn wij

groot werkveld ZONDER PERSOONLIJKHEID TE VERLIEZEN

Wie zijn de toppers van
Geschenken met aandacht B.V.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit de grote wens van Tanja om te GEVEN en om mensen blij te maken. De persoonlijke aanpak en zorgvuldigheid tot in de puntjes hebben ervoor gezorgd dat we snel zijn gegroeid en er anno 2024 een dijk van een bedrijf staat. Hoeveel klanten we ook bedienen, altijd leveren we maatwerk en staat de waardering volledig in het teken van de identiteit van de organisatie en hetgeen zij willen uitdragen. 

Het team bestaat uit diverse specialisten: van inkopers, projectleiders en eventmanagers tot eigen grafisch vormgevers en een enthousiast team dat bereid is de handen uit de mouwen te steken tijdens evenementen en andere werkzaamheden. Allemaal hebben we oog voor detail. 

Goede en duidelijke communicatie staan in onze werkwijze bovenaan, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast werken we regelmatig samen met andere organisaties, want de wereld wordt er een stuk mooier van wanneer je iedereen wat gunt  🙂 

Onze klanten waarderen ons om onze vakkundigheid, mate van ontzorging en bruisende energie. Flexibiliteit en meedenken met de klant behoren tot onze kernwaarden. Daarnaast houden we in alles wat we doen duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen in gedachten. Want de wereld en de maatschappij, dat zijn we met zijn allen! 

Geschenken met aandacht B.V. - Tanja van der Maas-Snel
Tanja van der Maas - Snel
Geschenken met aandacht - waardering

Meer dan alleen 'Geschenken'

 

Waardering geef je niet alleen met cadeaus, ook met een andere insteek kan je verrassen en impact maken. Dit kan hem ook zitten in kleine dingen, zoals een kaartje van groeipapier. Ontzettend leuk om deze ’s ochtends op je bureau te vinden wanneer je aan je werkdag wil beginnen. Door de positieve tekst die erop staat, verschijnt er een glimlach op je gezicht en voel je je ontzettend gewaardeerd. Beter dan dit kan jouw dag niet starten!  🙂

Daarnaast wordt de gezelligheid van het samenzijn vaak als een groot cadeau ervaren. Een goed georganiseerd bedrijfsevent draagt enorm bij aan een goede dynamiek binnen het team. De medewerkers zien elkaar in een andere setting en de mooie photobooth foto’s staan nog lange tijd te shinen in de kantine. Waardering, verbinding en elkaar écht zien: naar onze mening bestaat er geen betere arbeidsvitamine dan dit. 

Geschenken met aandacht maakt zich er hard voor
dat zoveel mogelijk mensen krijgen wat zij verdienen:
geschenken en events die met aandacht gegeven worden.

Want alles wat je met aandacht geeft, is mooier!

Onze visie

Onze visie is een wereld waarin werkgevers met aandacht en op regelmatige basis waardering schenken aan hun medewerkers. Dit gaat om meerdere vormen van ‘geven’. Zoals oprechte persoonlijke aandacht, leuke personeelsbijeenkomsten waarbij verbinding met elkaar centraal staat, goed uitgedachte cadeaus en (lokale) cadeaubonnen of waardevolle geschenkpakketten.

Onze missie

Onze missie is het helpen van organisaties bij het bereiken van een wow-effect bij hun medewerkers. Medewerkers ervaren dat er oprechte aandacht is besteed en voelen zich gewaardeerd. Dit is onbetaalbaar! We voeren onze missie uit op een manier waarbij de klant optimaal ontzorgd wordt en het service level erg hoog is.

Wie is er geworden waar hij/zij voor geleerd heeft...?

Voor veel mensen gaat deze vlieger niet op. Maar voor Tanja eigenlijk wel. De Hbo-opleiding Commerciële Economie bevatte alle onderdelen die ze nodig had. Van inkoop en etaleren tot personeelsmanagement, bedrijfseconomie, marketing en verkoop. Daarnaast gaf de specialisatie Eventmanagement haar precies de handvaten die we nodig hebben voor de goede organisatie van gezellige personeelsbijeenkomsten en andere events.

Tanja’s onuitputtelijke enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor de rest van het team inmiddels net zo gepassioneerd is in het geven van waardering als zij. Het grootste compliment wat je als organisatie kunt geven aan je medewerkers is oprechte aandacht. En wij worden er enorm blij van om hiermee te helpen! Alles wat we doen, doen we met zorgvuldigheid, vol passie en boordevol vrolijkheid. Zijn jullie onze volgende match…?     🙂

Neem vrijblijvend contact met ons op
voor al jullie vragen en wensen

Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent 😄 Vul je gegevens in en jullie horen snel van ons!