Interne organisatie

ook intern kunnen wij ondersteunen

Oh nee! We moeten weer met alle adreslijsten bezig

Kost de coördinatie van ‘het geven’ altijd zoveel tijd? Geen probleem! We helpen met veel plezier intern mee, zodat jullie je ongestoord kunnen focussen op andere taken.

Hebben jullie bijvoorbeeld een organisatie met veel verschillende ontvangers, zoals familieraden, cliëntraden, inhuur personeel en vrijwilligers, dan kunnen wij hierin veel werk uit handen nemen. We pakken alles op wat te maken heeft met de geschenken, bijvoorbeeld het verzamelen van alle benodigde gegevens. Dit kan enorm veel tijd schelen, omdat deze gegevens soms op veel verschillende plekken opgeslagen staan. 

Ook ontdubbelen we alle lijsten, zodat personen die zowel medewerker als vrijwilliger zijn alsnog gewoon 1 geschenk ontvangen.

Interne Organisatie
eigen ontwerpers en tekstschrijvers

Totale ontzorging voor jullie organisatie

Ook kunnen we alle communicatie uitingen op ons nemen. Denk hierbij aan het ontwerpen van de uitnodiging of kerstkaarten, het inrichten van websites voor keuzegeschenken, het opstellen van stukken tekst voor op intranet etc. Voor alle ontwerpwerkzaamheden hebben we eigen grafisch vormgevers in dienst, dit werkt lekker makkelijk door de korte lijntjes. 

Het levert een enorme ontlasting voor de eigen medewerkers op wanneer de ontwerpen en werkzaamheden op het gebied van de interne communicatie opgepakt worden door Geschenken met aandacht B.V. De medewerkers van personeelszaken en marketing & communicatie kunnen zich daardoor ongestoord focussen op andere taken.

Neem vrijblijvend contact met ons op
voor al jullie vragen en wensen

Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent 😄 Vul je gegevens in en jullie horen snel van ons!