Eventorganisatie

van seminars en jubilea tot kerstmarkten

Personeelsbijeenkomsten

We denken creatief mee in alle vormen van waardering naar medewerkers. Onder andere de organisatie van een zomerborrel, personeelsfeest of kerstmarkt behoren tot de mogelijkheden. 

We kunnen zowel jullie eigen locatie omtoveren tot een feestlocatie als een externe locatie. Het aanbod varieert van thema bijeenkomsten met teambuilding opdrachten tot leerzame seminars of een kerstmarkt waarin medewerkers hun eigen kerstgeschenk bij elkaar shoppen. Ook kan je bij ons terecht voor een zomer BBQ, sportieve activiteiten en bedrijfsfestivals. 

Tijdens de bijeenkomsten kunnen er aanvullende activiteiten georganiseerd worden die verbinding en samenwerking tussen de medewerkers stimuleren.

Geschenken met aandacht kerstmarkt
alles wordt op maat met jullie afgestemd

Er zijn diverse opties, enkele van onze favorieten uitgelicht:

Organiseren wij een event voor jullie organisatie, dan weet je zeker dat je van A-Z ontzorgd wordt. Er komt een mooie aanmeldwebsite, de gasten worden geregistreerd met E-tickets en de horeca is tot in de puntjes geregeld. Spontane ontwikkelingen worden tijdens de bijeenkomsten niet uit het oog verloren, we kijken goed naar waar de medewerkers blij van worden en spelen hier tijdens het feest naadloos op in.

Neem vrijblijvend contact met ons op
voor al jullie vragen en wensen

Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent 😄 Vul je gegevens in en jullie horen snel van ons!