Jaarrond geschenkconcept

een blijk van aandacht, precies op het juiste moment

Het hele jaar in kaart en compleet ontzorgd worden

Het vinden en behouden van goede medewerkers is steeds lastiger. Een constante focus op waardering helpt enorm mee om mensen tevreden te houden en aan je te binden. 

Realiseert jullie organisatie zich dit ook al? Kies dan voor ons “jaarrond geschenk concept”. Hierin helpen we jullie bij alle geefmomenten in het jaar. We zetten samen een plan uit en Geschenken met aandacht B.V. zorgt voor de gehele coördinatie en levering. 

Het gevolg: een belangrijke regelmatige focus op waardering, welke door alle medewerkers gevoeld wordt. Deze ervaring komt het werkplezier enorm ten goede. 

Kalender - detail
GESCHENKEN UITZOEKEN ZONDER TIJDSDRUK

Volop keuze, doordat we op tijd schakelen

In het jaarplan zetten we uit op welke geefmomenten de organisatie een cadeau wil schenken aan de medewerkers en wat de bijbehorende budgetten zijn. Geschenken met aandacht B.V. zal ruim op tijd met een voorstel komen van een aantal cadeaus die passen binnen de gewenste richting. Doordat we op tijd schakelen, hoeven we niet meer in alle haast te kiezen voor een eventuele tweede keuze. 

Een ander groot voordeel is dat de  geschenken perfect op elkaar afgestemd kunnen worden, waardoor men ervaart dat er echt aandacht aan besteed is. Er zit een duidelijke lijn in, die goed aansluit bij jullie organisatie en hetgeen jullie willen uitdragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op
voor al jullie vragen en wensen

Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent 😄 Vul je gegevens in en jullie horen snel van ons!