De Drentse webshop

steun de lokale middenstand op een prachtige manier

De Drentse webshop

Willen jullie een cadeaubon geven en vindt de organisatie het belangrijk dat de lokale ondernemers gesteund worden? Zoek dan niet verder! Samen met een mooi netwerk van Drentse ondernemers bieden wij prachtige producten en diensten in iedere gewenste richting. Hiermee stimuleren we samen een economisch gezond Drenthe. 

Een groot voordeel van De Drentse webshop is dat het hiermee ook mogelijk is om te kiezen voor versproducten. Medewerkers halen de gekozen cadeaus zelf op bij de winkelier. Hierdoor ontdekken ze wat voor moois er in de buurt allemaal is en ze gaan weer voelen, proeven en beleven. 

Er wordt een mooi podium gecreëerd voor de lokale ondernemers en deze winkeliers kunnen een nieuwe groep klanten verwelkomen. Ook maatschappelijk en milieutechnisch gezien is het natuurlijk geweldig om de  lokale ondernemers te steunen.

Omdat een mooiere wereld begint bij jezelf en de beste basis van een goede samenwerking is om iedereen wat te gunnen.

van de online oriëntatie af en ontdekken wat voor moois er in jouw buurt te vinden is

Het aanbod van De Drentse webshop is divers

Onder andere de volgende ondernemers zijn in de webshop vertegenwoordigd: een groot netwerk aan bakkerijen, slagerijen, kaasmakerijen, landwinkels en delicatessenzaken.

Daarnaast vind je modezaken, bloemisten, boekenwinkels, parfumerie, speelgoed, horeca, wellness & uitjes, VVV Drenthe en cultuurinstellingen. Er is tevens een ruime keuze om te doneren aan goede doelen. 

Heb je een bedrijf in Drenthe en is jouw aanbod een mooie aanvulling in onze webshop? Neem dan contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar leuke ondernemers.

Voor uitgebreide informatie over De Drentse webshop kan je ook kijken op www.dedrentsewebshop.nl 

Neem vrijblijvend contact met ons op
voor al jullie vragen en wensen

Wat leuk dat je ook zo enthousiast bent 😄 Vul je gegevens in en jullie horen snel van ons!